undefined


fórvogn - horsewalker - solarium hest

Ing. Finn Kikut AS bygger stall, stallbygg, ridehaller og ridebaner over hele landet. Til våre staller levere vi alt av utstyr: Hestebokser, fórkrybber, drikkekar, høyhekker, dekkenhengere, salholdere, saltstensholdere, vindusgitter, vanningsutstyr, solarium, horsewalker, størmutstyr, strømgjerde, fluefanger, inngjerding, tredemølle, insektsbekjempning, kjørevogner, fórvogn, garderobeskap, trillebor og alt av arbeidsredskap.
Les mer om fórvogn og annet utstyr vi har til hest her

Horsewalker
Vi leverer flere ulike varianter av horsewalker. Horsewalker med og uten gjerde rundt og tak. Horsewalker med gummimatter i gangbanen er skånsom for hesten og letter vedlikehold av banen. Horsewalker leveres med armer opp til 21m.
Les mer om horsewalker her

Solarium
Vi leverer solarium fra tysk produsent. Solarium i flere ulike modeller. Solarium med oppløfter. Solarium som er sprutsikkert. Solarium i glassfiber eller metallutførelse. Solarium med ulike stråle og varmefaktorer.
Les mer om solarium til hest her

Paddock
Paddock med inngjerding, både med og uten strøm. Paddock underlag i gummimatter. Vi leverer også redskap for vedlikehold av paddock og ridebane. Slådder og harver både for traktor og selvgående. Paddock vanningsanlegg. Dressurrailer.
Les mer om paddock her

Ridebaneutstyr
Ridebaneutstyr er komplett med harver og slådder, vanningsanlegg med finforstøvning alt til hinder, gummimatter. Gummimatter som både drenerer i utendørsbaner og samtidig gir en skånsom rideflate for hest og rytter. Ridebanedekke i kunstfiber og sand som gir en mer vedlikeholdsfri overflate.
Les mer om ridebaneutstyr her

Hest og vogn
Vi leverer kjørevogner til ethvert formål.
Hest og vogn til turisme, konkurranse, privat og offentlig virksomhet.
Kjørevogner produseres av Hansmeier Fahrsport i Tyskland og vi leverer over hele skandinavia.
Les mer om hest og vogn her

Tredemølle til hest
Tredmølle er blitt mer vanlig, også tredmølle til hest. Vår tredemølle er meget solid og driftsikker.
Les mer om tredemølle til hest her

Utstyr
Alt av redskap til stall og ridehall.
Fórvogn, trillebor, fluefanger, strømgjerde, inngjerding. Vår forvogn leveres i flere varianter som dekker mange behov. Inngjerding dekkes av et helt program inkludert port og strømgjerde. Fluefanger baseres på både stickers og el.
Les mer om utstyr vi har til hest her

undefined

Post@finnkikut.no